Daim Muffins næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
4 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
75 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
3 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 11062 (2633 kcal)
KJ pr. stk. 553 (131 kcal)
Vægt ialt 690 gram
Vægt pr. stk. 34 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1603 KJ (381 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 20.1 gram
Kulhydrat 44.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)