Hjemmelavet leverpostej, gammeldags næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
500 gram Svinelever, rå
200 gram Spæk fersk
4 Ansjos. marineret. konserves 1 ansjosfilet vejer ca. 10 gram
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
  Opbagning:
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
 
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Timian, tørret
   
Energi:
KJ total 12055 (2870 kcal)
KJ pr. Pers. 1205 (287 kcal)
Vægt ialt 1748 gram
Vægt pr. Pers. 174 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 689 KJ (164 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 6.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)