Kaviarrand med rejer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
2 glas Stenbiderrogn, rød Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
4 Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
0.25 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Rejer uden skal, kogte
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
  Tilbehør:
Rejer uden skal, kogte
Asparges. uspec. rå
Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Flutes
   
Energi:
KJ total 5105 (1215 kcal)
KJ pr. Portion 5105 (1215 kcal)
Vægt ialt 726 gram
Vægt pr. Portion 726 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 703 KJ (167 kcal)
Protein 9.3 gram
Fedt 13.7 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)