Sønderjysk rugbrødslagkage eller brødtærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Rugbrød. mørkt uden kerner 1 skive rugbrød vejer ca. 50 gram.
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
  Fyld:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
Evt. Kirsebærsyltetøj 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 19173 (4565 kcal)
KJ pr. Pers. 2396 (570 kcal)
Vægt ialt 1425 gram
Vægt pr. Pers. 178 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1345 KJ (320 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 22.1 gram
Kulhydrat 25.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)