Æbleskiver uden sukker (Diabetes) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 32 stk.
Ingredienser:
40 gram Gær, frisk
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
100 gram Kvark. 5+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
120 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Perfect Fit (Sødemiddel) Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
   
  Til stegning:
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 5524 (1315 kcal)
KJ pr. stk. 172 (41 kcal)
Vægt ialt 734 gram
Vægt pr. stk. 22 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 752 KJ (179 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 9.4 gram
Kulhydrat 15.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)