Paprika Skovgryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
  Sovs:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Paprika, rosen
5 dl. Madlavningsfløde 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
1 ds. Cocktailpølser på dåse 115g 1 dåse cocktailpølser vejer ca 115 g. drænet vægt
   
Energi:
KJ total 13751 (3274 kcal)
KJ pr. Pers. 3437 (818 kcal)
Vægt ialt 1955 gram
Vægt pr. Pers. 488 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 703 KJ (167 kcal)
Protein 11.1 gram
Fedt 12.6 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)