Brun sovs til andesteg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  hals vingespidser kråse og hjerte
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
evt. Andebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 1387 (330 kcal)
KJ pr. Pers. 346 (82 kcal)
Vægt ialt 868 gram
Vægt pr. Pers. 217 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 159 KJ (38 kcal)
Protein 0.8 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)