Hvidløgsmarineret peberfrugt næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
125 gram Rucolasalat
   
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Balsamicoeddike, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 1701 (405 kcal)
KJ pr. Pers. 425 (101 kcal)
Vægt ialt 672 gram
Vægt pr. Pers. 168 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 253 KJ (60 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)