Marineret svinemørbrad med grøn sauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
   
  Marinade:
1.5 dl. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Engelsk sauce
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
6 dråber Tabasco
   
  Grøn sauce:
5 dl. Cheasy fraiche 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
6 dråber Tabasco
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Engelsk sauce
   
Energi:
KJ total 15723 (3743 kcal)
KJ pr. Pers. 3930 (935 kcal)
Vægt ialt 1750 gram
Vægt pr. Pers. 437 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 898 KJ (213 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 18.8 gram
Kulhydrat 2.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)