Jødekager (ca. 90 stk.) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 90 stk.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Hjortetaksalt
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
Energi:
KJ total 10767 (2563 kcal)
KJ pr. stk. 119 (28 kcal)
Vægt ialt 640 gram
Vægt pr. stk. 7 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1682 KJ (400 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 21.9 gram
Kulhydrat 45.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)