Grovboller 04 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 24 stk.
Ingredienser:
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Gær, frisk
400 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Hørfrø 1 tsk. vejer ca. 4 gram.
1 spsk. vejer ca. 12 gram.
1 dl. vejer ca. 70 gram.
1 dl. 3-korns blanding 3-korns blanding består af skårne rugkerner, knækkede hvedekerner og solsikkekerner.


1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 17979 (4280 kcal)
KJ pr. stk. 749 (178 kcal)
Vægt ialt 2076 gram
Vægt pr. stk. 86 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 866 KJ (206 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 40.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)