Gulerodsgrovboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

500 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
150 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
70 gram Hørfrø 1 tsk. vejer ca. 4 gram.
1 spsk. vejer ca. 12 gram.
1 dl. vejer ca. 70 gram.
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 14890 (3545 kcal)
KJ pr. stk. 744 (177 kcal)
Vægt ialt 1730 gram
Vægt pr. stk. 86 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 860 KJ (204 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 40.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)