Brændende Havkærlighed næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Kartoffelmos:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
75 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
   
400 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 tsk. Fennikel, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
800 gram Torskefilet uden skind
   
  Pynt:
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Energi:
KJ total 9105 (2167 kcal)
KJ pr. Pers. 2276 (541 kcal)
Vægt ialt 2803 gram
Vægt pr. Pers. 700 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 324 KJ (77 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)