Torskefilet i tomatflødesovs med rejer, fetaost og hvidløg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
5 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
3 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Paprika, edelsuss
   
200 gram Feta. 40+
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
800 gram Torskefilet uden skind
   
150 gram Rejer uden skal, kogte
   
Energi:
KJ total 11605 (2763 kcal)
KJ pr. Pers. 2901 (690 kcal)
Vægt ialt 3008 gram
Vægt pr. Pers. 752 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 385 KJ (91 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)