Æble-brombærkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
2.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Fyld:
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
70 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Brombær, friske
   
Energi:
KJ total 6935 (1651 kcal)
KJ pr. Pers. 866 (206 kcal)
Vægt ialt 831 gram
Vægt pr. Pers. 103 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 834 KJ (198 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 39.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)