Bulgur Salatasi næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 dl. Bulgur Bulgur er forkogte knækkede hvedekerner.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 12 gram.
1 dl. 80 gram.
   
  Grønsager:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 bdt. Bredbladet persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.5 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
0.5 Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
   
  Krydderier:
2 tsk. Timian, tørret
2 tsk. Mynte, tørret
2 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
Energi:
KJ total 7994 (1903 kcal)
KJ pr. Pers. 1998 (475 kcal)
Vægt ialt 1568 gram
Vægt pr. Pers. 392 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 509 KJ (121 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 20.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)