Italiensk Mørbrad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Havsalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
100 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
100 gram Ost. fast. 20+. alle typer 1 skive ost vejer ca. 25 gram.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Sauce:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Karry
0.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 9671 (2302 kcal)
KJ pr. Pers. 2417 (575 kcal)
Vægt ialt 1325 gram
Vægt pr. Pers. 331 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 729 KJ (173 kcal)
Protein 14.9 gram
Fedt 11.3 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)