Agurk og jordbærsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2.5 dl. Fromage frais 0.3 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Mynte, frisk
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
350 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
Energi:
KJ total 1303 (310 kcal)
KJ pr. Pers. 325 (77 kcal)
Vægt ialt 904 gram
Vægt pr. Pers. 226 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 144 KJ (34 kcal)
Protein 2.8 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 5.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)