Bradepandekage med nøddemarengs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Hjortetaksalt
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Romessens
   
  Nøddemarengs:
1 dl. Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
40 gram Hasselnøddeflager
   
Energi:
KJ total 24600 (5857 kcal)
KJ pr. Pers. 2050 (488 kcal)
Vægt ialt 1720 gram
Vægt pr. Pers. 143 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1430 KJ (340 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 52.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)