Pasta ret i ovn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Pasta:
15 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
150 gram Pastaskruer
   
  Fyld:
3 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Oregano, tørret
lidt Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
150 gram Skinketern, kogte
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Top:
1 dl. Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 6232 (1483 kcal)
KJ pr. Pers. 1558 (370 kcal)
Vægt ialt 2980 gram
Vægt pr. Pers. 745 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 209 KJ (49 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 5.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)