Risotto alla paesana næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 90 gram.
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Bacon i tern
1.25 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
8 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 stilk Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Bredbladet persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
3 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
400 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
50 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 10367 (2468 kcal)
KJ pr. Pers. 2591 (617 kcal)
Vægt ialt 2751 gram
Vægt pr. Pers. 687 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 376 KJ (89 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 12.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)