Nye skidne æg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Sauce:
2 spsk. Sennepsfrø¸ gule
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Kvark 1% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
150 gram Rejer uden skal, kogte
   
Energi:
KJ total 3797 (904 kcal)
KJ pr. Pers. 632 (150 kcal)
Vægt ialt 1025 gram
Vægt pr. Pers. 170 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 370 KJ (88 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 1.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)