Fastelavnsboller af vandbakkelser næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 18 stk.
Ingredienser:
  Dej:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
   
  Fyld:
7.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 26098 (6213 kcal)
KJ pr. stk. 1449 (345 kcal)
Vægt ialt 2326 gram
Vægt pr. stk. 129 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1122 KJ (267 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 23.6 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)