Farseret hvidkål 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
2 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fars:
250 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
250 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 tsk. Paprika, edelsuss
evt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
Energi:
KJ total 9449 (2249 kcal)
KJ pr. Pers. 2362 (562 kcal)
Vægt ialt 3588 gram
Vægt pr. Pers. 897 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 263 KJ (62 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 5.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)