Jordbærtærte fra bageren næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
1.5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
0.5 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
30 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

35 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Creme:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
500 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
0.5 dl. Jordbærsaft. sød. koncentreret 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
Energi:
KJ total 8055 (1917 kcal)
KJ pr. Pers. 1006 (239 kcal)
Vægt ialt 1269 gram
Vægt pr. Pers. 158 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 634 KJ (151 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 5.1 gram
Kulhydrat 22.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)