Kanelsnegle med chokoladeglasur næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Kardemomme, stødt
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Gær, frisk
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Pensling:
Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Chokoladeglasur:
1 spsk. Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 18094 (4308 kcal)
KJ pr. stk. 904 (215 kcal)
Vægt ialt 1274 gram
Vægt pr. stk. 63 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1420 KJ (338 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 12.8 gram
Kulhydrat 52.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)