Glaseret skinke og flødekartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
  Glaseret skinke:
2500 gram Skinke. røget
   
  Glasering:
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
3 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
  Flødekartofler:
2500 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
18.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 60893 (14498 kcal)
KJ pr. Pers. 6089 (1449 kcal)
Vægt ialt 6893 gram
Vægt pr. Pers. 689 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 883 KJ (210 kcal)
Protein 11.6 gram
Fedt 15.0 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)