Fiskefarsbrød med kartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Torskefilet uden skind
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
1.5 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
Timian, tørret
   
500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
2 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
Energi:
KJ total 4751 (1131 kcal)
KJ pr. Pers. 1187 (282 kcal)
Vægt ialt 1868 gram
Vægt pr. Pers. 467 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 254 KJ (60 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 0.5 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)