Farsbrød med grønsager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
1 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
1 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
60 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 tsk. Timian, tørret
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
150 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
100 gram Grønne bønner, friske
   
140 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
   
2 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
Energi:
KJ total 5065 (1206 kcal)
KJ pr. Pers. 1266 (301 kcal)
Vægt ialt 1154 gram
Vægt pr. Pers. 288 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 438 KJ (104 kcal)
Protein 11.0 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)