Fyldt kalkunbryst med ris og tomatsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kalkunbryst
100 gram Cheasy pikantost
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1.5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Paprika
   
280 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Basilikum, tørret
Oregano, tørret
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 13194 (3141 kcal)
KJ pr. Pers. 3298 (785 kcal)
Vægt ialt 2915 gram
Vægt pr. Pers. 728 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 452 KJ (107 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)