Aspargessuppe (Farvelsuppe) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 5 Pers.
Ingredienser:
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

7.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
250 gram Kødboller. frost
   
Energi:
KJ total 6295 (1498 kcal)
KJ pr. Pers. 1259 (299 kcal)
Vægt ialt 1501 gram
Vægt pr. Pers. 300 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 419 KJ (99 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)