Fiskefilet med remoulade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
8 Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 9292 (2212 kcal)
KJ pr. Pers. 1161 (276 kcal)
Vægt ialt 1168 gram
Vægt pr. Pers. 146 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 795 KJ (189 kcal)
Protein 14.9 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 6.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)