Fyldte peberfrugter med oksekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
  Tomatsauce:
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
evt. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 6955 (1656 kcal)
KJ pr. Pers. 1738 (414 kcal)
Vægt ialt 1965 gram
Vægt pr. Pers. 491 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)