Islandsk lagkage 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
140 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
140 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
  Creme:
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
60 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Lys chokolade 30% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Top:
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 17375 (4136 kcal)
KJ pr. Pers. 2171 (517 kcal)
Vægt ialt 970 gram
Vægt pr. Pers. 121 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1791 KJ (426 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 32.3 gram
Kulhydrat 31.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)