Daim islagkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
   
  Is:
3 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
0.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
120 gram Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   
Energi:
KJ total 14500 (3452 kcal)
KJ pr. Pers. 1812 (431 kcal)
Vægt ialt 906 gram
Vægt pr. Pers. 113 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1599 KJ (380 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 24.5 gram
Kulhydrat 35.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)