Mexicansk kyllingelasagne med spinat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
lidt Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Karry, madras
   
  Sauce:
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 tsk. Fajita Spice Mix Fajita Spice Mix er fra Santa maria, deres tex mex sortiment.

1 pose Fajita Spice Mix vejer 30 gram.
2 tsk. Karry, madras
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Oregano, tørret
   
9 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
450 gram Helbladet spinat, frost
200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 12766 (3039 kcal)
KJ pr. Pers. 3191 (759 kcal)
Vægt ialt 2564 gram
Vægt pr. Pers. 641 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 497 KJ (118 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)