Sydhavskylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Karrysovs:
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 spsk. Karry
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 ds. Ananasringe konserves 340g. 1 dåse Ananasringe indeholder ca. 565 gram / 350 gram drænet vægt.

Der er 8-10 Ananasringe i en dåse.

1 Ananasring vejer ca. 40 gram
   
1200 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 spsk. Karry
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 14086 (3353 kcal)
KJ pr. Pers. 3521 (838 kcal)
Vægt ialt 3326 gram
Vægt pr. Pers. 831 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 423 KJ (100 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)