Kyllingecurry med kokos næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
15 gram Kinesiske svampe, tørrede
600 gram Kyllingekød hakket 5%
2 tsk. Ingefær, frisk
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

600 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Kokosmælk, stor dåse 400ml 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.25 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Fiskesauce (Fishsauce) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
  Currypasta:
2 Koriander, frisk
1 stilk Citrongræs
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
2 Grøn chilipeber
2 tsk. Gurkemeje, stødt
0.75 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 13123 (3124 kcal)
KJ pr. Pers. 3280 (781 kcal)
Vægt ialt 2896 gram
Vægt pr. Pers. 724 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 453 KJ (107 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)