Italiensk tomatsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 dl. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
7 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 2322 (553 kcal)
KJ pr. Pers. 580 (138 kcal)
Vægt ialt 1606 gram
Vægt pr. Pers. 401 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 144 KJ (34 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)