Blåbærpandekager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 5 Pers.
Ingredienser:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 nip Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Blåbær, frost 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Stegning:
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Servering:
3 spsk. Ahornsirup 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
Energi:
KJ total 8523 (2029 kcal)
KJ pr. Pers. 1704 (405 kcal)
Vægt ialt 1090 gram
Vægt pr. Pers. 218 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 781 KJ (186 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 30.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)