Frugt i råcreme næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
1 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
1 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
2 Pære En pærer vejer ca. 100 gram renset vægt.
100 gram Vindruer, grønne
   
  Råcreme:
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
Energi:
KJ total 5392 (1283 kcal)
KJ pr. Pers. 1348 (320 kcal)
Vægt ialt 1006 gram
Vægt pr. Pers. 251 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 536 KJ (127 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 8.5 gram
Kulhydrat 12.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)