Hvidløgsflutes med krydderurter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Flutes 2 Flutes
Ingredienser:
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
15 gram Gær, frisk
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 5069 (1207 kcal)
KJ pr. Flutes 2534 (603 kcal)
Vægt ialt 541 gram
Vægt pr. Flutes 270 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 937 KJ (223 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 43.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)