Spinatsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Spinat, frisk nippet for stilke
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
lidt Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 4859 (1156 kcal)
KJ pr. Pers. 1214 (289 kcal)
Vægt ialt 1820 gram
Vægt pr. Pers. 455 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 266 KJ (63 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 5.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)