Foliebagt kulmulefilet med salat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
700 gram Kulmulefilet uden skind
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Timian, frisk
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Jordnøddeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Salat:
1000 gram Batat. sød kartoffel. rå
0.5 tsk. Timian, frisk
1 tsk. Rosmarin, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
25 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
75 gram Rucolasalat
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 7129 (1697 kcal)
KJ pr. Pers. 1782 (424 kcal)
Vægt ialt 2209 gram
Vægt pr. Pers. 552 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 322 KJ (76 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)