Lammekølle i ovn med kartofler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Lammekølle u nøgleben Benet i lammekøllen udgør ca. 14 % af vægten
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
250 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Rosmarin, tørret
2 tsk. Merian, tørret
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 7767 (1849 kcal)
KJ pr. Pers. 1294 (308 kcal)
Vægt ialt 3783 gram
Vægt pr. Pers. 630 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 205 KJ (48 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 8.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)