|
5 |
|
Æg M/L, hele5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
|
|
|
500 |
gram |
Hakket svine og kalvekød 8-12%500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
|
3 |
spsk. |
Hvedemel3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
2 |
spsk. |
Rasp2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
1.5 |
dl. |
Vand1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Panering:
|
|
|
Hvedemel Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
|
|
Æg M/L, hele Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
|
|
Rasp Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
|
|
|
|
|
|
Stegning:
|
|
|
Olie solsikke/vindruekerne Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
Smør Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Dampet spinat:
|
200 |
gram |
Løg, pillet vægt200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
3 |
spsk. |
Olivenolie3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
200 |
gram |
Champignoner, renset vægt200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
450 |
gram |
Helbladet spinat, frost450 gram Helbladet spinat, frost
|
|
|
|
KJ total 9183 (2186 kcal)
KJ pr. Pers. 1836 (437 kcal)
Vægt ialt 2001 gram
Vægt pr. Pers. 400 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 458 KJ (109 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 3.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|