Italiensk oksegryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
15 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
100 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
100 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
Energi:
KJ total 5779 (1375 kcal)
KJ pr. Pers. 1444 (343 kcal)
Vægt ialt 3000 gram
Vægt pr. Pers. 750 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 192 KJ (45 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 1.4 gram
Kulhydrat 5.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)