Oksekødstærte 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Grunddej:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 13457 (3204 kcal)
KJ pr. Pers. 3364 (801 kcal)
Vægt ialt 1452 gram
Vægt pr. Pers. 363 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 926 KJ (220 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 15.1 gram
Kulhydrat 15.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)