Hakkebøf med grønsager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
150 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
150 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 9744 (2320 kcal)
KJ pr. Pers. 2436 (580 kcal)
Vægt ialt 1450 gram
Vægt pr. Pers. 362 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 672 KJ (160 kcal)
Protein 11.2 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 3.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)