Siciliansk kartoffelgryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
600 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
150 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
1 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 6393 (1522 kcal)
KJ pr. Pers. 1598 (380 kcal)
Vægt ialt 2339 gram
Vægt pr. Pers. 584 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 273 KJ (65 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 9.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)